Partners met karakter

Aankoop & ontwikkeling

Aankoop & ontwikkeling

Woenst is steeds geïnteresseerd in ontwikkelbare eigendommen. Na aankoop wordt geïnvesteerd in een kwaliteitsvol architectuurproject dat inpasbaar is in zijn omgeving.

logo-woenst
Verkoop

Verkoop

Woenst voorziet steeds in verkoopbare en rendabele units. We verzorgen steeds de hele administratieve rompslomp en ronden alles in volledige vertrouwen af.

logo-woenst
Stedebouwkundig advies

Stedebouwkundig advies

Nog voor de eerste spadesteek, heeft Peiler het hele vergunningstraject, inclusief voorbesprekingen, in goede banen geleid. Een sterk project is voorzien van een gefundeerde vergunning.

logo-peiler
Projectopvolging

Projectopvolging

De mannen met de plannen en de vrouwen die bouwen. De projectmanagers van Peiler volgen iedere werf tot bij de oplevering secuur op.

logo-peiler
Landmeters

Landmeters

Opmetingen van de bestaande toestand, verkavelingen, uitzetten van de gebouwen, grensbepalingen, etc. Dit alles is het werkterrein van de landmeters van Intop Experts.

intop_logo-s
Schattingen & expertises

Schattingen & expertises

De schatters-experten van Axios staan in voor ca. 2000 schattingen per jaar. Zowel nieuwbouwwaarden i.f.v. brandverzekeringen als venale waardes. Ze zorgen ook voor o.a. plaatsbeschrijvingen en (gerechtelijke) expertises.

intop_logo-s
Grond- & afbraakwerken

Grond- & afbraakwerken

De veelal unieke locaties die ontwikkeld worden door Woenst worden eerst professioneel ontmanteld door De Meuter. De nodige grond- en afbraakwerken worden steeds zonder problemen tijdig opgeleverd.

loogo-de-meuter
Mobiliteit

Mobiliteit

Als klein maar ervaren studiebureau zoeken we oplossingen voor de huidige mobiliteitsproblemen. En degelijk mobiliteitsplan is immers noodzakelijk bij stedenbouwkundige ontwikkeling.

logo-suunta
Beheer

Beheer

Synt voorziet in pro-actief beheer van hoofdzakelijk nieuwbouw mede-eigendommen

logo-synt